Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00

Account manager buitendienst

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

mei 4, 2023

Functieomschrijving

Functietitel: Adviseur Directe Verkoop Energiebesparing

Locatie: Regio’s Breda Den Bosch Eindhoven Helmond

ZZP (zelfstandige basis)

Over Mvopro: Mvopro is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in softwareoplossingen voor energiebesparing. Onze geavanceerde software stelt bedrijven in staat om moeiteloos 15% tot 30% te besparen op hun huidige energieverbruik. We zijn op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige adviseurs voor directe verkoop aan zakelijke klanten.

Functieomschrijving: Als Adviseur Directe Verkoop Energiebesparing ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen van onze softwareoplossingen aan zakelijke klanten. Je werkt op zelfstandige basis als ZZP’er en hebt de vrijheid om je eigen tijd en werkplek te bepalen. Je zult potentiële klanten benaderen, hen informeren over de voordelen van onze software en hen begeleiden bij het implementatieproces.

Taken en Verantwoordelijkheden:

Wat wij bieden:

Wat wij zoeken:

Sollicitatieprocedure: Ben jij enthousiast en gemotiveerd om als ZZP’er aan de slag te gaan als Adviseur Directe Verkoop Energiebesparing bij Mvopro? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature@mvopro.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Soort dienstverband: Fulltime, Freelance / zzp

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Soorten aanvullende vergoedingen:

Opleiding:

Werklocatie: Onderweg

Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Ben jij fulltime beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct! 088-1117777 of info@mvopro.nl