Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Account manager buitendienst

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

mei 4, 2023

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales baan waarin je kunt ondernemen en jezelf kan ontwikkelen?

MVO Pro biedt jou de kans om jouw talenten op verkoopgebied in te zetten.
We begeven ons op de zakelijke markt en bieden bedrijven aan om over te stappen op zonnepanelen.

De functie:Als accountmanager buitendienst op de zakelijke markt heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit het groot- en middenbedrijf en verkoopt aan hen rendement op zon. Je bezoekt ondernemers en afspraken worden voor je gemaakt.

Het betreft een sterk commerciële functie waarbij je zelfstandig op pad gaat.

Wij vinden kwaliteit en eerlijke verkoop erg belangrijk. Je wordt intern en ‘on the job’ getraind, gecoacht en begeleid. Wij bieden je dan ook alles wat je nodig hebt om een succesvolle vertegenwoordiger te zijn. Het gaat om een fulltime functie met werktijden van 08.30 tot 17.00 uur. Je word ingedeeld in werkregio zuid Nederland Wat wij bieden:

Als vertegenwoordiger krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om te ondernemen.
Je vindt het leuk om te werken in een verduurzaamde markt en je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel met mensen in contact komt. Je hebt flair, een commerciële drive en voelt je thuis in een zakelijke omgeving.

Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Ben jij fulltime beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct! 040-7600760 of info@mvopro.nl