Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00

LED verlichting

Een kostenbesparing tot wel 75%? Met de oplopende energiekosten ben je als bedrijf natuurlijk op zoek naar dé manier om energie te besparen en je bedrijf te verduurzamen. MVO Pro heeft de oplossing! Met LED bedrijfsverlichting zorgen wij ervoor dat je bedrijf vanaf dag één kosten bespaart. Of je nu op zoek bent naar LED verlichting voor je bedrijfshal, werkplaats of kantoor. Geen probleem. Wij zorgen dat je oude verlichting zorgeloos wordt vervangen door LED. 

Benieuwd naar alle voordelen die onze energiezuinige LED verlichting je bedrijf kan bieden? Lees dan snel verder of neem direct contact op!

Led verlichting bij MVO Pro

Waarom LED verlichting kiezen als bedrijf?

De voordelen van het gebruik van LED verlichting voor je bedrijf zijn ongekend. Ten eerste bespaart LED verlichting je bedrijf energie. LED lampen verbruiken namelijk 75% minder energie dan traditionele verlichting. Een lager energieverbruik betekent geld besparen voor je bedrijf door middel van deze duurzame verlichting. Alsof dat nog niet genoeg is hebben LED lampen ook een langere levensduur. Zo kunnen onze LED lampen tot wel 50.000 uur meegaan!

Bespaar tot 75% met LED verlichting

Door de implementatie van energiezuinige LED verlichting dalen de energiekosten van je bedrijfsverlichting tot wel 70%. Tevens bespaar je op onderhoudskosten met LED verlichting. TL verlichting moet om de paar jaar vervangen worden, wat naast de aanschafprijs van de TL buizen ook tijd kost.

Verlichting van de beste kwaliteit

Heeft je huidige verlichting wel eens last van knipperende of trillende verlichting? Dat is vanaf nu verleden tijd met LED verlichting! In tegenstelling tot conventionele TL verlichting heeft LED verlichting geen opstarttijd en werkt direct. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit LED verlichting en geven je 5 jaar garantie. Lamp kapot? Binnen 48 uur zorgen wij voor een nieuwe!

Duurzaamheid & Energielabel C

Naast een financiële onderbouwing dien je als bedrijf tegenwoordig minimaal een C label te hebben voor je bedrijfspand om in aanmerking te komen voor een lening. LED verlichting kan je bedrijf hierbij aanzienlijk helpen helpen. Toch hulp nodig bij het aanvragen van een energielabel?

De veiligste vorm van verlichting

Is de veiligheid van werknemers van groot belang voor jou? De LED verlichting die wij leveren bevat geen kwik. Vaak zit kwik wel nog in oude verlichting bij TL buizen en spaarlampen. Ook brandgevaar wordt opgelost. De LED verlichting wordt namelijk niet heet. De LED lamp zet de energie namelijk voornamelijk om in licht en niet in warmte. Veiligheid en het risico van brand verminderen staan bovenaan!

Subsidies verduurzamen bedrijfspand

De installatie van LED verlichting kan een grote kostenpost zijn voor je bedrijf. Bij MVO Pro heb je echt een voordeel. Onze verlichting is door de overheid goedgekeurd voor groensubsidie en we werken samen met groenfondsen. In samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en MVO Nederland is het daardoor mogelijk voor jouw bedrijf om subsidie aan te vragen.

Vooral met de stijgende prijzen voor energie, is het verstandig om te verduurzamen. Door te verduurzamen met Led verlichting zal de energierekening van je bedrijf per direct dalen. Hierdoor heeft je bedrijf minder maandelijkse kosten en kun je investeren in de zaken die echt belangrijk zijn voor je bedrijf.

Wij nemen je zorgen uit handen

Mvopro regelt het gehele traject, je hoeft niets meer te doen. Service en garantie hoef je niet meer naar om te kijken. Wij doen het werk! Light as a Service. Van de subsidieaanvraag, tot aan de installatie. Alles wordt perfect geregeld, zonder dat je onderneming er last van heeft. Onze installateurs hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat de Led verlichting keurig wordt gemonteerd in je bedrijfspand.

Lichtadvies voor bedrijfsverlichting

Wij hebben lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor je te schetsen. Hierdoor krijgt je onderneming het licht wat het nodig heeft en wordt de focus gelegd op het verminderen van het energieverbruik. Per situatie verschilt dit natuurlijk enorm, want ieder bedrijfspand, kantoor of magazijn is anders. Onze lichtexperts weten precies welke verlichting er nodig is en het meest geschikt is in een bepaalde situatie. Hierdoor profiteer je optimaal van de voordelen van Led verlichting voor je kantoor of bedrijfshal.

Kostenneutrale verlichting voor bedrijven

Wij kunnen onze producten kostenneutraal aanbieden door middel van het concept. “Bespaar en Verdien”  Vanaf dag één geld overhouden? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienst. Begin ook met besparen en kies voor energiezuinige LED verlichting.

Energielabel C kantoren in 2023

Voor kantoren is het bedachtzaam om snel over te stappen op LED verlichting. Sinds 2023 moeten alle kantoorpanden in Nederland namelijk over een energielabel C beschikken. Nog steeds hebben teveel kantoren geen energielabel of beschikken nog niet over het C-label. Door over te stappen op energiezuinige LED verlichting zal het energielabel van je kantoorpand verbeteren. Je kunt naast LED verlichting ook een energielabel aanvragen bij MVO Pro.

Werkwijze

LED verlichting

Als de specialist in LED verlichting heeft MVO Pro de expertise en kennis in huis om een installatie van A tot Z te regelen. Je bedrijf verduurzamen was nog nooit zo makkelijk. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Voorbereidingen

Installatie LED verlichting

Inspectie & monitoring

plan maken voor lichtadvies

1.Inventarisatie huidige verlichting

Bij MVO Pro hebben we lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor je te schetsen. We maken een audit en een screening van de huidige situatie en maken op basis hiervan een duurzaam lichtplan.

Bij deze audit maken we een berekening voor de vervanging of aanpassingen aan de huidige verlichting.

led kantoorverlichting

2.Plan/voorstel voor LED bedrijfsverlichting

Wij brengen de technische specificaties samen met jouw wensen voor de LED bedrijfsverlichting. Op basis hiervan wordt een voorstel gemaakt wat we aan je presenteren. Hierin vertellen we je alles over hoeveel je bespaart en verdiend met ons voorstel voor duurzame verlichting.

kantoorverlichting afgerond

3. Levering en montage

Wij komen de LED verlichting bij je bedrijf leveren. Heb je ook behoefte aan de montage en installatie van de verlichting? Geen probleem! Onze gekwalificeerde monteurs regelen het voor je.

Wij doen dit in samenwerking met

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@mvopro.nl

Hoeveel bespaar je met LED verlichting?

Is LED verlichting verplicht voor bedrijven?

Hoe lang gaat LED verlichting mee?

Neem contact op via


of


Moeiteloos 10% besparen op uw energierekening

    Mvo Pro customer support