Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Is een energielabel voor een bedrijfspand goedkoop?

Schrijver

MVO Pro

Gepubliceerd op

augustus 20, 2021

Steeds meer bedrijven en kantoren vragen een energielabel aan. Dit komt onder andere door de toekomstige wetgeving. Volgens de wet moeten kantoren per 1 januari 2023 minimaal over energielabel C beschikken. Maar is een energielabel voor een bedrijfspand goedkoop?

Energielabel bedrijfspand goedkoop

Er zijn verschillende aanbieders voor het aanvragen van een energielabel voor bedrijfspanden. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. De belangrijkste factor omtrent de kosten is het aantal vierkante meter van het bedrijfspand. Hoe groter, hoe duurder de aanvraag is. Dit komt natuurlijk doordat het bepalen van een energielabel van een groot pand meer tijd kost dan een klein pand. Tevens moet er meer verwerkt worden in het systeem bij het RVO. Dit kost allemaal tijd en hierdoor heeft het invloed op de kosten.

Hoe kleiner het pand, hoe goedkoper het aanvragen van een energielabel is. Bij de meeste aanbieders beginnen de prijzen vanaf 750.- euro voor een pand tot 175 m2. Deze prijzen zijn allemaal exclusief btw. Bij MVOPro begint het aanvragen van een energielabel voor een bedrijfspand bij 599.- euro (exclusief btw) voor een pand tot 175 m2. Bij een groter pand dan zijn er logischerwijs meer kosten aan verbonden.

Label aanvragen via MVOPro

Bij MVOPro hanteren wij lagere prijzen dan veel andere aanbieders. Hierdoor kunt u een goedkoop energielabel aanvragen voor uw bedrijfspand. Hieronder staat een lijst met de prijzen van het aanvragen van een energielabel bij MVOPro. Wilt u graag meer weten kijk dan op onze energielabel pagina.

Energielabel bedrijfspand goedkoop

Andere diensten MVOPro

Naast het regelen van energielabels voor bedrijven heeft MVOPro ook andere diensten. Wij helpen bedrijven overstappen naar energiezuinige led verlichting. Dit kan bedrijven helpen die nog niet over led verlichting beschikken om een beter energielabel te verkrijgen. Vooral voor de kantoren die in 2023 over minimaal energielabel C moeten beschikken is het installeren van led verlichting erg interessant. Deze maatregel zorgt voor een verbetering in het energielabel. Hierdoor kan het beoogde energielabel C makkelijk worden gehaald door kantoren.

Wilt u graag meer weten over MVOPro of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.