Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Horeca led verlichting

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

december 2, 2021

Goed licht is een belangrijke zaak voor de horeca. Of het nu een restaurant betreft of een hotel. Bij beide gebouwen is het licht van groot belang. Licht is juist een cruciaal onderdeel voor het creëren van de juiste sfeer. Led verlichting is hiervoor uitermate geschikt in wat voor soort horecaonderneming dan ook. Goede verlichting nodigt klanten uit om te ontspannen en zorgt voor een unieke en aangename sfeer, wat kan zorgen voor een groter aantal bezoekers. Ook in de keuken van een horecaonderneming is led verlichting is goede optie, hierdoor kan de kok in ideale omstandigheden werken. Kies daarom voor led verlichting in de horeca!

Waarom led verlichting in de horeca?

Momenteel hebben veel horecaondernemingen nog TL verlichting. Vooral in de keuken van de onderneming kom dit veel voor. Ondanks dat led verlichting in de horeca veel voordelen heeft. Led verlichting verhoogt de productiviteit van de medewerkers. Het vaak wittere licht van led verlichting zorgt ervoor dat de ogen minder vermoeid worden. Het is daarnaast ook beter voor de ogen. Goed werklicht is erg belangrijk in de keuken. Hierdoor kunnen werknemers veilig en netjes te werk gaan. Tevens geeft led verlichting een betere concentratie van licht, wat in de keuken ook van belang is.

In veel horecaondernemingen staat de verlichting vele uren aan. Dit kost veel stroom, indien er geen led verlichting hangt. Dit is een ander groot voordeel van led verlichting. Dit soort verlichting verbruikt minder stroom, dan conventionele verlichting. Daarnaast branden led lampen een stuk langer en hierdoor ontstaan er minder onderhoudskosten.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid is het ook verstandig om te kiezen voor led verlichting. Zo is dit soort verlichting beter voor het milieu en bevat het geen giftige stoffen. Bij het overstappen op led verlichting in de horeca kan er vaak aanspraak worden gemaakt op subsidies vanuit de overheid.

Overstappen op led

Het overstappen op led verlichting kan simpel en eenvoudig via MVOPro. Wij regelen het gehele traject van de overstap. Van inventarisatie, wat voor lampen er nodig zijn, tot aan de installatie en de subsidieaanvraag. Wij hebben lichtexperts in dienst die precies weten wat u en uw onderneming nodig heeft in de perfecte situatie. Daarnaast kunnen wij onze producten kostenneutraal aanbieden door middel van het concept: “Bespaar en Verdien”.

Wilt u graag meer informatie over led verlichting of meer weten over MVOPro? Neem gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.

MVOPro logo