Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00

Led verlichting in het bedrijf

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

september 24, 2021

De meeste mensen weten ondertussen dat led verlichting een stuk zuiniger en milieuvriendelijker is dan een ouderwetse gloeilamp of TL-buis. Steeds meer particulieren zijn al overgestapt op led verlichting. In het bedrijf is het ook verstandig om te over te stappen op led verlichting. Vaak zien bedrijven dit als een grote stap, terwijl het veel kan opleveren voor bedrijven. Verlichting is een grote kostenpost en de keuze voor de juiste verlichting zorgt voor een verbeterde productiviteit onder de medewerkers.

Voordelen van led in een bedrijf

De meest bekende voordelen van led verlichting zijn natuurlijk de lange levensduur, de energie-efficiency en de veiligheid. Daarnaast heeft led verlichting veel minder onderhoud nodig ten opzichte van conventionele verlichting en geeft het een betere concentratie licht. Hierdoor is het voor ieder bedrijf aan te raden om over te stappen op led verlichting. Vooral met het oog op de veranderende wereld, waarbij duurzaamheid en energie-efficiency steeds belangrijker worden. Ook vanuit de overheid worden bedrijven gestimuleerd om over te gaan op led verlichting. Dit doet de overheid met wet- en regelgeving.

Waarom moeten bedrijven overstappen?

Bedrijven die nog over verouderde verlichting beschikken hebben een grote kostenpost aan de verlichting. Niet alleen van het stroomverbruik, maar ook de onderhoudskosten liggen stukken hoger. Dit is eigenlijk niet nodig, want het overstappen op led verlichting in een bedrijf kan zeer gemakkelijk. Een bedrijf kan ervoor kiezen om alles zelf te regelen, alleen dit kost vaak veel tijd en moeite. Veel bedrijven hebben geen zin om die moeite en tijd erin te steken, ondanks dat led verlichting een grote verbetering is.

Om deze reden helpt MVOPro ondernemers met het overstappen op led verlichting. Hierbij nemen wij alle zorgen uit handen van de ondernemer en verzorgen wij het gehele traject. Van een inventarisatie wat er nodig is in het bedrijf op het gebied van led verlichting tot aan de installatie van de verlichting en de subsidieaanvraag. Hierdoor heeft de ondernemer er geen werk meer aan en kan hij zijn kostbare tijd anders besteden.

Meer weten over MVOPro?

Wilt u meer weten over MVOPro, onze werkwijze of over onze verlichting? Neem gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.