Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00

Eindhoven verduurzamen met LED-verlichting

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

maart 30, 2021

De gemeente Eindhoven heeft na een succesvolle testperiode een deel van de lampen in de openbare ruimte vervangen naar duurzame LED-verlichting. In totaal werden er 1045 oude lampen vervangen in duurzame LED-lampen. De gemeente is al een aantal jaar bezig met verduurzamen van de openbare ruimte.

Armaturen

Een groot deel van de armaturen waren nog in goede staat, waardoor het vervangen eigenlijk nog niet nodig was. Om deze reden heeft de gemeente gekozen voor duurzame retrofit. Dit betekent dat nieuwe technologieën zijn toegevoegd aan de oude armaturen in de vorm van LED. Hierdoor zijn de bestaande armaturen behouden gebleven en zijn ze duurzaam gemaakt.

Voordelen LED-verlichting

LED-verlichting heeft veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Het is een stuk beter voor het milieu, het kost minder geld in onderhoud en de lampen zorgen voor minder CO2-uitstoot. Tevens heeft LED-verlichting een 3x langere levensduur dan conventionele verlichting. De gemeente geeft een goed voorbeeld door over te stappen op deze duurzame lampen en zich in te zetten voor een duurzaam klimaat. Hieronder staat een infographic waarin enkele voordelen van LED-verlichting worden benoemd.

Voordelen LED-verlichting

Stap ook over op LED-verlichting!

Het is niet alleen handig om als gemeente over te stappen op LED-verlichting, maar ook als bedrijf. LED-verlichting heeft een langere levensduur, is onderhoudsvrij en het reduceert de CO2-uitstoot. MVOPro helpt ondernemers met het overstappen op LED-verlichting. Wij zijn gevestigd in Eindhoven, maar werken door heel Nederland.

Onze LED-verlichting is van hoge kwaliteit en wij geven vijf jaar garantie indien een lamp kapot gaat. De overstap op LED-verlichting kan in het grootste deel van de gevallen kostenneutraal. Hierdoor kost het de ondernemer of het bedrijf niet eens geld! MVOPro regelt alles en neemt de zorgen uit handen van de ondernemer. Dit doen wij volgens ons concept ‘Bespaar en Verdien’.

LED-verlichting Eindhoven

Wilt u graag meer weten over het overstappen op LED-verlichting in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00. Naast het verduurzamen met LED-verlichting verzorgen wij ook energielabels voor bedrijven en helpen wij bedrijven met de informatieplicht. MVOPro is partner van MVO Nederland.