Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 4 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Led verlichting voor bedrijven

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

februari 9, 2022

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn bezig met verduurzamen. Niet alleen het bedrijf zelf, maar ook het bedrijfspand. Led verlichting voor bedrijven is een goede eerste stap in het verduurzamen van het pand. De verlichting kan van 60% tot 90% energiebesparing opleveren. Tevens worden de onderhoudskosten drastisch verminderd door over te gaan op led verlichting. Om die reden is led verlichting de beste keuze op het gebied van verlichting voor bedrijven. 

MVOPro kan u en uw bedrijf hierbij van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat duurzaamheid geen geld gaat kosten, maar juist geld gaat opleveren. Denk aan de toekomst en bereken hoeveel u kunt besparen! 

Voordelen led verlichting

Het gebruik van led verlichting heeft vele voordelen voor bedrijven. Het zorgt voor een besparing van energie-kosten, minder onderhoudskosten en zorgt voor een betere concentratie van licht. Daarnaast heeft led verlichting geen opstarttijd zoals men gewend is met conventionele TL verlichting. Led verlichting wordt tevens niet heet, omdat led de energie voornamelijk omzet in licht in plaats van warmte. Hierdoor is er bijna geen energieverspilling. Een ander voordeel van led verlichting is dat het niet trilt, waardoor het rustiger is voor de ogen. Dit bevordert de productiviteit en voorkomt vermoeidheid. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen van led verlichting!

Maatwerk

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan, gebaseerd op individuele behoeften van de klant. MVOPro heeft ervaring in vele sectoren, waaronder de agrarische sector. Daarnaast hebben wij lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor u te schetsen. Hierdoor krijgen bedrijven de led verlichting die het beste bij de situatie past.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Wij kunnen u meer informatie geven over verlichting en verduurzamen. Kijk op website voor onze werkwijze en waarmee wij u en uw bedrijf tot dienst kunnen zijn. Wij streven samen met onze partners naar directe beloning in plaats van hoge investeringen. Dit is in samenwerking met MVO Nederland en het RVO.

U kunt contact met ons opnemen via de telefoon op 040-7600760  of via de e-mail info@mvopro.nl