Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

MVO in de praktijk

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

juni 30, 2017

MVO in de praktijk

Steeds meer bedrijven kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daarnaast stimuleert de overheid bedrijven om aan de slag te gaan met MVO. Maar hoe gaat MVO nu echt in de praktijk en wat zijn de voordelen.

Voor ondernemers die (nog) niet overtuigd zijn, hieronder staan enkele voordelen van duurzaam ondernemen. 

Wat zijn de voordelen van MVO?

MVO kost je niet enkel geld, als je het goed aanpakt kun je er ook veel voordeel uit halen. Dit hangt natuurlijk af van de keuzes die je kunt maken en maakt. Een overzicht van de mogelijke opbrengsten bij duurzaam ondernemen:

Wat zijn de nadelen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Veel MVO-initiatieven vragen in beginsel wel om een investering. Dat betaalt zich in de meeste gevallen op de lange termijn wel terug, maar je moet er wel een startkapitaal voor vrijmaken.  Ga daarom niet overhaast te werk, neem er de tijd voor en voer stapje voor stapje een nieuw duurzaam initiatief in. Zo blijven de kosten te overzien en kun je op termijn met de eerste besparingen de volgende initiatieven ontplooien. MVOPro kunt uw bedrijf hierbij helpen met het beste advies op het gebied van duurzaamheid. Wij laten zien hoe MVO werkt in de praktijk.