Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 4 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Mvopro investeert in bedrijven die duurzaam willen zijn!

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

mei 30, 2018

Daarbij krijgt u LED-verlichting zonder te investeren. Wij zorgen dat bedrijven duurzaam de toekomst in gaan!

Samen kijken wij met u hoeveel er bespaart kan worden op uw verlichting. Uw besparing wordt berekend aan de hand van het aantal lampen, branduren en uw stroomtarief. Door deze besparing te verleggen naar ons, investeert u niet meer in de Nuon of Essent maar in uw eigen bedrijf.

Producten

Wij werken uitsluitend met A-merken, kunnen u lichtadvies bieden. Oude TL-armaturen vervangen wij door LED-panelen en ceiling armaturen en door downlighters. Onze lampen zijn geaccrediteerd waardoor ze zijn goedgekeurd voor het RVO.
Standaard 5 jaar garantie en hoge lumen watt output. Dankzij deze verlichting worden bedrijven duurzaam. MVOPro beschikt over lichtexperts die uw situatie perfect kunnen schetsen. Hierdoor krijgt u het beste advies over wat voor licht u nodig heeft en dat u tevens spaarzaam omgaat met het energieverbruik.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen? Dan neemt MVOPro deze mee in het besparingsconcept. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van daglicht schakelaars of bewegings-sensoren. Wij zorgen voor maatwerk voor ieder bedrijf. MVOPro maakt verduurzamen betaalbaar en wij zijn ook actief in de agrarische sector. Wij beschikken over veel kennis en niet alleen van de agrarische sector, maar ook alle andere sectoren die willen verduurzamen.

Werkwijze

Aan de hand van een audit van uw huidige situatie in het energieverbuik, kunnen wij een goed advies samen stellen en zorgen dat u en uw bedrijven duurzaam de toekomst in gaan. Samen met onze partners streven wij naar een directe beloning in plaats van hoge investeringen. Dit is samenwerking met het RVO en MVO Nederland. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier om er meer over te lezen.

Meer informatie

Dit alles tegen 0% of minimale investering, nieuwsgierig bel dan met een van onze adviseurs.

040-7600760 of info@mvopro.nl