Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 4 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Verlichting bedrijven

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

november 3, 2021

De verlichting binnen bedrijven is in veel gevallen een grote kostenpost. Vooral als een bedrijf een groot pand heeft en veel verlichting heeft hangen, dan kan de energierekening snel oplopen. Dit is meestal het geval bij bedrijven die nog verouderde verlichting hebben hangen. Dit is vaak in de vorm van TL-buizen. Deze zijn niet energiezuinig, milieuvriendelijk en deze hebben nog meer nadelen. Hierdoor is het belangrijk voor bedrijven om voor geschikte verlichting te kiezen. Dit kan al veel geld schelen op het gebied van energiekosten, maar ook onderhoudskosten. Iedere ondernemer zou graag zijn vaste kosten willen verlagen. Dit kan door te kiezen voor duurzame en energiezuinige led verlichting!

Waarom led verlichting voor bedrijven?

Led verlichting heeft veel voordelen. Het overstappen op dit soort verlichting kan voor een flinke energiebesparing zorgen. Daarnaast worden de onderhoudskosten drastisch verminderd door de overgang op led verlichting, aangezien deze minder snel vervangen hoeft te worden ten opzichte van conventionele verlichting. Om die reden is led verlichting de ideale manier van verlichten voor bedrijven. Een ander voordeel is de betere concentractie van licht. Dit is voor sommige bedrijven een belangrijk punt. De producten moeten in een mooi licht te zien zijn, hierdoor worden ze aantrekkelijker. Maar ook bedrijven met werkplaatsen, waar in de details gewerkt moet worden, is goed licht een belangrijk punt.

Led verlichting heeft geen opstarttijd, hierdoor gaat de verlichting meteen aan wanneer de knop wordt omgezet. Een ander groot voordeel van led verlichting is dat het niet trilt, waardoor het rustiger is voor de ogen. Dit bevordert de productiviteit en voorkomt vermoeidheid onder medewerkers.

Voordelen LED-verlichting

Hoe stap ik over op led verlichting?

Het overstappen op led verlichting kan op verschillende manieren. Een bedrijf kan het zelf allemaal regelen en de verlichting los kopen en een monteur laten komen die alles gaat vervangen. Dit kost vaak veel tijd en er moet veel geregeld worden. Daarnaast moet er ook verstand van licht zijn binnen het bedrijf, want het is lastig om te kiezen welke verlichting er precies nodig is in de situatie van het bedrijf.

Gelukkig zijn er bedrijven die andere bedrijven helpen met het overstappen op led verlichting. Hierdoor heeft de ondernemer er geen zorgen meer aan en krijgt de ondernemer het geschikte licht voor de situatie van het bedrijf.

MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven helpt met het overstappen op led verlichting. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan, gebaseerd op de individuele behoeften van bedrijven. MVOPro heeft ervaring in verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector. Wij werken volgens ons concept: “Bespaar en Verdien”. Daarnaast hebben wij lichtexperts in dienst die precies weten wat u in de perfecte situatie nodig heeft. Hierdoor krijgen bedrijven de led verlichting die het beste bij de situatie van het bedrijf past.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze led verlichting of over MVOPro? Neem gerust contact met ons op via de e-mail op info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760. Wij kunnen u informatie verschaffen over verlichting en verduurzamen. Op onze website kunt u onze werkwijze vinden. Wij streven samen met onze partners naar directe beloning in plaats van hoge investeringen voor bedrijven. Dit is in samenwerking met MVO Nederland en het RVO.