Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 4 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Verlichting vervangen door LED?

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

februari 23, 2021

Het jaar is 2021 en nog steeds zijn er veel organisaties, bedrijven en woningen met verouderde verlichting. Deze verlichting is vaak niet energiezuinig en kost meer per maand. Steeds meer ondernemers, maar ook consumenten stappen over op LED verlichting. Voor een bedrijf of organisatie is dit veel meer werk om te realiseren dan voor een consument. Bij een woning gaat het over een paar lampjes, maar bij bedrijven zijn dit soms wel honderden lampen. Bedrijven hebben meestal niet de tijd en kennis om dit zelf te doen. Gelukkig kunnen wij van MVOPro u hierbij tot dienst zijn.

Waarom verlichting vervangen door LED?

Ondanks dat LED energiezuinig is en minder kost per maand twijfelen veel bedrijven of ze de investering in LED verlichting moeten doen.

Om die reden staat hieronder een opsomming van alle voordelen waarom je oude verlichting moet vervangen door LED.

Er zijn dus genoeg goede redenen om verouderde verlichting te vervangen door LED. Daarnaast is er een grote kans dat LED verlichting in de toekomst zelfs verplicht wordt door de overheid. Hierin zijn al enkele wetten en regels. De kans is groot dat deze in de toekomst zullen toenemen.

Waarom MVOPro?

Wij hebben jaren ervaring met het geven van lichtadvies en hebben vele tevreden klanten die overgestapt zijn op energiezuinige LED verlichting. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit LED verlichting en geven u 5 jaar garantie. Daarnaast nemen wij de zorgen uit handen van de ondernemer, zodat hij zijn tijd anders kan besteden en zich niet druk hoeft te maken hierover. Wilt u meer informatie over LED van MVOPro of over onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via de e-mail op info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.