Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00

Het zakelijk energiecollectief van MVOPro

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

januari 21, 2021

MVOPro is bezig met het opzetten van een zakelijk energiecollectief. Dit collectief is speciaal voor bedrijven die willen besparen op het energietarief. Energieleveranciers zijn bereid om een collectief hoge kortingen te bieden, omdat er in een keer een grote groep mensen overstapt. Samen hebben we een betere onderhandelingspositie en dit zorgt voor het beste energietarief voor iedereen uit het collectief. Wij vergelijken verschillende energieleveranciers en weten welke tarieven marktconform zijn.

Wat zijn de voordelen van het energiecollectief?

Het collectief heeft vele voordelen voor organisaties. Het is een besparing op de kosten van je energieverbruik en MVOPro regelt alles. Wij nemen de zorgen uit uw handen en hierdoor heeft u meer tijd voor andere zaken. Daarnaast zorgen wij voor een geruisloze overstap waar u zich niet druk over hoeft te maken.

Hoe werkt het energiecollectief van MVOPro?

U kunt via de website een aanvraag doen voor het collectief. Er wordt dan contact met u of uw organisatie opgenomen over het collectief. Daarna hebben wij informatie nodig van uw organisatie, voordat we kunnen onderhandelen met energieleveranciers over het tarief. De belangrijkste vragen zijn: wat is het huidige tarief, het energieprofiel (EAN-code) en de einddatum van het huidige contract. Als wij over deze informatie beschikken kunnen wij gaan onderhandelen en zorgen voor het beste tarief.

Wij sluiten de inschrijving van het collectief op 28 april 2021. Laat daarom snel uw gegevens achter op de website en dan nemen wij contact met u op over het energiecollectief. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Indien u meedoet in het energiecollectief krijgt u in de eerste week van mei 2021 informatie over het energietarief en weet u hoeveel uw organisatie kan besparen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het zakelijk energiecollectief of de andere diensten van MVOPro, zoals energiebesparende led verlichting of het aanvragen van een energielabel. Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail op info@mvopro.nl of telefonisch via 040-7600760.

Collectief