Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Industriële verlichting bedrijven

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

februari 11, 2022

Voor bedrijven is het belangrijk om inzicht te hebben in de kosten. Hierdoor blijft het bedrijf sterk in de industrie. Een van deze ‘vaste’ kosten is natuurlijk energie. Bij een industriële omgeving in de vorm van een magazijn kan de verlichting verantwoordelijk zijn voor wel 80% van de totale energierekening. Dit is natuurlijk een fors percentage. Hierdoor is het erg belangrijk om goed te kijken naar verlichting die efficiënt en kostenefficiënt is. Tegenwoordig is hierin de meest geschikte keuze led verlichting. Dus bij het kiezen voor industriële verlichting kunnen bedrijven het beste kiezen voor duurzame led verlichting.

Waarom duurzame led verlichting?

Er zijn verscheidene redenen waarom led verlichting tegenwoordig de meest geschikte keuze is als industriële verlichting voor bedrijven. Het zorgt voor een verlaging van de vaste kosten, indien er nog conventionele verlichting hangt. De kosten die er zijn voor het verbruiken van energie zullen flink dalen, maar ook de onderhoudskosten van de verlichting. Led verlichting gaat namelijk een stuk langer mee, dan conventionele verlichting.

Naast de kostenbesparing die duurzame led verlichting met zich meebrengt zijn er nog andere voordelen. Zo zorgt led voor een veilige werkomgeving, dankzij de kwaliteit van het licht. Daarnaast zal het welzijn van de werknemers ook worden bevorderd met led verlichting. Dit zorgt weer voor een verhoogde productiviteit en dat is voor ieder bedrijf een goede zaak.

Vragen over led verlichting en de kostenbesparing? Lees dan onze blog over de 5 meest gestelde vragen over led verlichting.

Duurzaamheid led verlichting

Door te kiezen voor led verlichting als industriële verlichting bij bedrijven verbeter je de duurzaamheid van het bedrijf. Led verlichting zorgt voor een lagere CO₂-uitstoot, omdat het energieverbruik wordt verminderd. Daarnaast heeft led minimale milieu-invloed. Er is minder afval aan led verlichting ten opzichte van conventionele verlichting. Een ander voordeel is dat led verlichting geen gebruik maakt van de gifitige stof kwik. Deze stof is wel aanwezig in conventionele verlichting en kan gevaarlijke situaties opleveren.

Overstappen op industriële led verlichting

MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven helpt met verduurzamen. Wij doen dit door bedrijven de kans te geven om over te stappen op led verlichting zonder directe investering. Bij ons gaat het juist om de besparing die ontstaat door led verlichting. Wij werken volgens ons concept “Bespaar en Verdien”, waardoor de overstap op led verlichting snel en zonder directe investering kan worden geregeld. Duurzaamheid is belangrijk en de komende jaren wordt het alleen nog maar belangrijker. Vooral met het klimaatakkoord in het achterhoofd. Bedrijven en particulieren moeten steeds meer gaan verduurzamen vanuit de overheid. MVOPro is partner van MVO Nederland en het RVO.

Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.