Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 4 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Led verlichting zakelijk

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

september 9, 2021

Voor bedrijven en de zakelijke markt is het overstappen op led verlichting een logische keuze. Bij veel bedrijven staat de verlichting de hele dag aan. Dit zorgt voor een hoge stroomconsumptie en een hoge energierekening. Hierdoor is led verlichting zakelijk erg interessant voor bedrijven. Het overstappen naar led verlichting zorgt voor een lagere stroomconsumptie en een lagere energierekening. Daarnaast is het een goed startpunt voor het verduurzamen van het bedrijf.

Verduurzamen met led

Led verlichting is de perfecte manier om als bedrijf iets aan duurzaamheid te doen. Het is niet alleen voor grote bedrijven interessant, maar juist ook het MKB. Het is een van de goedkoopste manieren om te verduurzamen voor bedrijven. Andere manieren tot verduurzamen, zoals isoleren van het pand en het installeren van zonnepanelen of warmtepompen, zijn vaak een dure investering. Zakelijke Led verlichting daarentegen is in de meeste gevallen binnen 2 jaar alweer terugverdiend. Hierdoor is zakelijk verlichting een goede optie.

Voordelen van led verlichting

Led verlichting heeft veel voordelen. De meeste van deze voordelen zijn over het algemeen bekend. Toch geven wij nog een lijstje met alle voordelen op een rijtje voor een duidelijk overzicht:

Stap ook over op led verlichting zakelijk!

MVOPro helpt bedrijven met verduurzamen en het overstappen op duurzame led verlichting. Wij richten ons vooral op het MKB die graag het pand willen verduurzamen. Wij regelen het gehele traject van de overstap. Van inventarisatie wat er moet komen tot aan de installatie en subsidieaanvraag. Dit doen wij aan de hand van ons concept: “Bespaar en Verdien”. Hierdoor kan de overstap op led verlichting zakelijk kostenneutraal worden gemaakt.

Hoe gaat MVOPro te werk?

Hieronder staat een roadmap van onze werkwijze.

Werkwijze MVOPro

Hierdoor krijgt uw onderneming het licht krijgt wat u nodig heeft en dat u tevens spaarzaam omgaat met uw energieverbruik. Daarnaast nemen wij alle zorgen uit handen, zodat de ondernemer er geen werk meer aan heeft. Wij werken samen met het RVO en MVO Nederland. Samen helpen wij met onze partners met het verduurzamen van Nederland.

Meer informatie over MVOPro

Wilt u graag meer informatie over MVOPro en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.

Naast het verduurzamen met led verlichting heeft MVOPro ook nog andere diensten. Wij verzorgen energielabels voor kantoren en bedrijfspanden. Daarnaast helpen wij ook bedrijven met de Wet Milieubeheer en de informatieplicht.