Openingstijden: Ma - Vrij: 9:00 - 16:00
Tot 75% energiekosten besparen met LED               Zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend             Garantie op zonnepanelen 12 tot 30 jaar 

Waarom bedrijven over moeten op LED verlichting

Schrijver

MVO Pro

Onderwerp MVO PRO nieuws
Gepubliceerd op

maart 24, 2021

Veel bedrijven zijn uit eigen beweging al overgegaan op LED-verlichting, maar er zijn nog steeds genoeg bedrijven die nog verouderde verlichting hebben in het bedrijfspand.

Eigenlijk zou het voor bedrijven sinds 1 juli 2020 zelfs verplicht worden om uitsluitend LED-verlichting te gebruiken. Maar nog steeds lopen er een hoop bedrijven achter en hebben ze nog steeds oude verlichting en geen LED. Ondanks de verplichting en de vele voordelen van LED-verlichting.

Vele voordelen

Het grootste voordeel voor bedrijven is de besparing van energiekosten. Dit beseffen veel bedrijven niet, maar het vervangen van de verlichting naar led verlichting kan ervoor zorgen dat de energiekosten met 70% dalen. In een andere blog staan alle voordelen van LED op een rijtje.

Bedrijven kunnen meestal kostenneutraal overstappen op LED-verlichting. Hierdoor kost het een bedrijf eigenlijk niks, Door o.a. de lagere energiekosten. Dit beseffen veel bedrijven niet, want waarom zou je dan niet over gaan op LED-verlichting!

Wij bij MVOPro helpen bedrijven met de overstap maken naar energiezuinige LED-verlichting. Dit doen wij aan de hand van ons concept ‘Bespaar en Verdien’. Wij zoeken uit hoe de overstap kostenneutraal gemaakt kan worden. Zo zoeken wij uit welke subsidies mogelijk zijn en kunnen wij gebruik maken van een groenfonds. En als het over hele grote bedragen gaat, dan hebben wij contacten bij enkele banken om de financiering rond te krijgen.

LED-verlichting

Overgaan op LED-verlichting is niet alleen een financieel dingetje, maar het is ook een kwestie van duurzaamheid en milieuvriendelijk zijn. Potentiële klanten letten voortaan hier goed op als ze een bedrijf zoeken voor wat dan ook. Ze vinden het belangrijk dat een onderneming duurzaam is en het maakt uit in de keuze voor een bedrijf. Indien een bedrijf niet duurzaam is kan het klanten schelen.

Het is dus belangrijk voor ondernemers over gaan op LED-verlichting. Niet alleen voor de potentiële klanten, maar ook voor de eigen werknemers. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat LED-verlichting op kantoor zorgt voor een verhoogde productiviteit.

MVOPro helpt verduurzamen

Wilt u ook over op LED-verlichting met uw bedrijf? Dan kan MVOPro u hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt over het overstappen naar LED-verlichting. Dit kan via onze e-mail op info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.